Γαλλία - Τζαμάικα 0-0: Ιστορική στιγμή για τις Τζαμαϊκανές, πήραν τον πρώτο τους βαθμό σε Μουντιάλ

jamaica.

bet365

Στο 0-0 «κόλλησαν» Γαλλία και Τζαμάικα στην πρώτη φορά που αντιμετώπισαν η μία την άλλη σε διεθνή διοργάνωση με τις Τζαμαϊκανές να παίρνουν τον παρθενικό τους βαθμό στη διοργάνωση!

Τα... Reggae Girlz μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας ότι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στην 5η στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA Γαλλία, όμως παρά την πίεση των παικτριών του Ρενάρ, άντεξαν (0-0) και πήραν τον πρώτο τους βαθμό σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η αμυντική γραμμή της Τζαμάικα άφησε ελάχιστα περιθώρια για την Ντιανί και την παρέα της. Ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο πήρε ζωή μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με την 28χρονη επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να αναγκάζει την τερματοφύλακα της Τζαμάικα Ρεμπέκα Σπένσερ σε μια έξυπνη απόκρουση.

Τα Reggae Girlz κράτησαν γερά και η καλύτερη ευκαιρία της πρώτης περιόδου ανήκε στην αρχηγό Σο, αλλά το μακρινό ελεύθερο σουτ της πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι των «τρικολόρ». Η Γαλλία συνέχισε να ψάχνει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία μέχρι που το παιχνίδι μπήκε στο φινάλε του.

Μια σέντρα της Νταλί βρήκε την Λακράρ αμαρκάριστη στα έξι μέτρα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ η Ντιανί λίγο αργότερα έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών! Η μάχη της Τζαμάικα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν η Σο αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα