Βραζιλία - Παναμάς 4-0: Ντεμπούτο με χατ-τρικ για την Μπόρζες, πρεμιέρα με σάμπα για τη Σελεσάο

ary_borjes

bet365

Με πρωταγωνίστρια την Άρι Μπόρζες που έκανε ονειρικό ντεμπούτο σκοράροντας τρεις φορές, η Βραζιλία επικράτησε 4-0 του Παναμά στο ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Όταν στο 19ο λεπτό του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γονάτισε, έκρυψε το πρόσωπό της στα χέρια της και ξέπασε σε κλάματα. Η Άρι Μπόρζες δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το ντεμπούτο της σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Βραζιλίας συνοδεύεται με γκολ. Ήταν όμως μόνο η αρχή... Στο 39' με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε ξανά, για το 2-0 της «Σελεσάο» εκμεταλλευόμενη την σέντρα της Ταμίρες, και χωρίς να μπορεί να κρύψει το χαμόγελό της χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτριών της. Το... show της δεν θα σταματούσε εκεί. Στο 48' ήταν η σειρά της Ζανεράτο να προσθέσει το όνομά της στον πίνακα με τις σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα γκολ αντάξιο του jogo bonito για το οποίοι φημίζονται οι Βραζιαλιάνες.

Στο 70' και πάλι η Μπόρζες πέτυχε χατ-τρικ, διαμόρφωσε το 4-0 της ομάδας της και έγραψε Ιστορία ως η νεότερη (23 ετών 208 ετών) Βραζιλιάνα που πετυχαίνει χατ-τρικ σε Μουντιάλ Γυναικών και μόνο μία από τις τέσσερις που το έκαναν στο ντεμπούτο τους στη διοργάνωση! Η ομάδα της Πία Σουντχάγκε δικαιολόγησε πλήρως τον τίτλο ενός εκ των φαβορί του τουρνουά πραγματοποιώντας μια πολύ χορταστική εμφάνιση κόντρα στον πρωτοεμφανιζόμενο Παναμά που προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικός, αλλά η ταχύτητα και τα skills των Βραζιλιάνων ήταν ασυναγώνιστα.

Τώρα τη Σελεσάο -που συμμετείχε και στα 8 προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα χωρίς όμως να καταφέρει να το κερδίσει ποτέ- περιμένουν σαφώς μεγαλύτερες προκλήσεις αφού θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη συνέχεια, όμως ήταν μια εμφάνιση - δήλωση προθέσεων για την παρέα της Μάρτα, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό και γνώρισε καθολική αποθέωση από όλο το γήπεδο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα