Χάιντουκ - Ριέκα 1-0: Ντούμπλαρε τις νίκες της στην Κροατία και στρέφει το βλέμμα στην Ιερουσαλήμ και τον... ΠΑΟΚ

Ιάσονας Θεριός
Ο Μάρκο Λιβάγια της Χάιντουκ Σπλιτ

bet365

Η Χάιντουκ, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Conference League αν αποκλείσει την Μπεϊτάρ, επικράτησε 1-0 της Ριέκα και έκανε το 2x2 στο κροατικό πρωτάθλημα.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα Κροατίας μπόρεσε να πάρει η Χάιντουκ, η οποία «λύγισε» 1-0 τη Ριέκα εντός έδρας και ισοβάθμισε στην κορυφή με την Όσιγιεκ.

Πλέον, η ομάδα του Ιβάν Λέκο περιμένει την Πέμπτη και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ΠΑΟΚ για να μάθει αν τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρεθεί στον δρόμο της στα προκριματικά του Conference League.

Με βασικούς και αναντικατάστατους τους Λιβάγια και Σάρλια, πρώην της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και τον άλλοτε ερυθρόλευκο Οτζίτζα-Οφόε, που βγήκε αλλαγή στο 68', η Χάιντουκ έφτασε στο τρίποντο. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση χρίστηκε ο Πούκστας στο 50ο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα