Τζαμάικα - Βραζιλία 0-0: Αποκλεισμός-σοκ από τους ομίλους στο «αντίο» της Μάρτα (vid)

Άδοξο τέλος για τη Μάρτα σε Μουντιάλ

bet365

Για πρώτη φορά μετά το 1995 η Βραζιλία δεν θα βρίσκεται στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ γυναικών, καθώς η Σελεσάο «κόλλησε» σε δεύτερο σερί 0-0 και η μαχητική Τζαμάικα τής έκλεψε την 2η προνομιούχο θέση με μόλις ένα γκολ ενεργητικό!

«Ηχηρό» κάζο στην τελευταία αγωνιστική του Μουντιάλ γυναικών, η Βραζιλία έμεινε εκτός από τους ομίλους!

Ένα από τα φαβορί ακόμα και για την κούπα, η παρέα της θρυλικής Μάρτα που ήθελε να «κρεμάσει» τα διεθνή της παπούτσια με διάκριση, αποχαιρέτισε άδοξα και πρόωρα το τουρνουά στα γήπεδα της Ωκεανίας καθώς η Τζαμάικα την κράτησε στο 0-0 και πήρε εκείνη το εισιτήριο της πρόκρισης στις «16», όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κολομβίας, Γερμανίας ή Μαρόκου (όποια έρθει πρώτη στον 8ο όμιλο).

Η ομάδα της Πία Σουντχάγκε ήταν εξαιρετικά δύστοκη κόντρα στις Reggae Girlz, έχασε πολλές ευκαιρίες τελειώνοντας το ματς με σουτ 8-0 στον στόχο, αλλά η μαχητική Τζαμάικα άντεξε μέχρι τέλους και με μόλις ένα γκολ ενεργητικό (κι αυτό κόντρα στον Παναμά) εξασφάλισε την παρθενική της πρόκριση σε νοκ-άουτ Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Αυτή είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, που η Βραζιλία αποχωρεί από τη φάση των ομίλων μετά το 1995, όπως είχε κάνει και στο παρθενικό τουρνουά το 1991.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα