Κόπα Σουνταμερικάνα: «Δολοφονικό» μαρκάρισμα αλά Ντε Γιονγκ και απευθείας αποβολή στο Εστουδιάντες-Γκοϊάς (vid)

Newsroom
Δολοφονικό μαρκάρισμα και αποβολή για τον Σάντος

bet365

Ο Μπρούνο Σάντος της Γκοϊάς έκανε προβολή στο... στέρνο του Μάουρο Μέντες σε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα που θύμισε εκείνο του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ στον Τσάμπι Αλόνσο στο τελικό του Μουντιάλ του 2010.

Μνήμες από Νάιτζελ Ντε Γιονγκ «ξύπνησε» ο Αντρέ Σάντος της Γκοϊάς στο παιχνίδι με την Εστουδιάντες για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Σε ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα ο αμυντικός των Βραζιλιάνων σήκωσε το πόδι του για να διεκδικήσει την μπάλα, αλλά αντί αυτής, πέτυχε με δύναμη στο στέρνο τον αντίπαλό του, Μπρούνο Μέντες σωριάζοντάς τον στο έδαφος.

Το μαρκάρισμα αυτό θύμισε εκείνο που του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ στον Τσάμπι Αλόνσο στον τελικό του Μουντιάλ 2010 ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία. Ο Ολλανδός, βέβαια, είχε γλιτώσει τότε την αποβολή, το ίδιο όμως δεν συνέβη με τον Μπρούνο Σάντος ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο:

Κι εδώ το αλησμόνητο μαρκάρισμα του Ντε Γιονγκ στον Αλόνσο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα