Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς τους Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας στην Αθήνα

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς τους Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας στην Αθήνα

bet365

Γνωστή έγινε η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για το Super Cup Ευρώπης απέναντι στη Σεβίλλη, με τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας να μην ταξιδεύουν στην Αθήνα.

Με το μυαλό στον πρώτο τίτλο της σεζόν είναι άπαντες στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεδομένα θα θέλει να κάνει... ρελάνς μετά το χαμένο Community Shield από την Άρσεναλ.

Πλέον η ευκαιρία της βρίσκεται στην Ελλάδα και το «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης (16/8) θα κοντραριστεί απέναντι στη Σεβίλλη για το Super Cup Ευρώπης.

Όπως έγινε γνωστό πάντως η αποστολή των Citizens θα πετάξει για την Αθήνα με τρεις τρανταχτές απουσίες, καθώς πίσω στο Μάντσεστερ έμειναν οι τραυματίες Κέβιν Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας.

Αντίθετα στις υπηρεσίες του Πεπ Γκουαρδιόλα τέθηκαν οι: Κάιλ Γουόκερ, Κάλβιν Φίλιπς, Τζον Στόουνς, Νέιθαν Άκε, Ματέο Κόβατσιτς, Έρλινγκ Χάλαντ, Τζακ Γκρίλις, Εμερίκ Λαπόρτ, Ρόδρι, Στέφαν Μορένο, Χούλιαν Άλβαρες, Σέρχιο Γκόμες, Γιόσκο Γκβάρντιολ, Μάνουελ Ακάντζι, Έντερσον, Μάξιμο Περόνε, Σκοτ Κάρσον, Φιλ Φόντεν, Όσκαρ Μπομπ, Κόουλ Πάλμερ, Ρίκο Λιούις και Τζέιμς ΜακΆτι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα