Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Σίτι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του UEFA Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Σεβίλλη κατέκτησε το περασμένο Europa League και την Τετάρτη (16/8, 22:00) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το UEFA Super Cup, καθώς θα αντιμετωπίσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής των Σεβιγιάνων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στους Πολίτες και στη μεγάλη... πρόκληση που έχουν μπροστά τους στον αυριανό τελικό.

«Πρέπει να διατηρήσουμε τις ιδέες μας και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ποδόσφαιρο ακόμα κι αν είμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Η ομάδα που θα επιλέξω δεν θα είναι πολύ διαφορετική από τους τελευταίους αγώνες που παίξαμε το Europa League την περασμένη σεζόν, ακόμα κι αν η Σίτι είναι πολύ διαφορετική, πολύ πιο γρήγορη αντίπαλος από τη Ρόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Νεμάνια Γκούντελι εκπροσώπησε από πλευράς ποδοσφαιριστών τη Σεβίλλη στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτός ο όμορφος αγώνας. Τα αποτελέσματα εναντίον της Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League πέρσι δεν πρέπει να αποτελούν οδηγό. Αυτό είναι μια νέα σεζόν και οι δύο ομάδες έχουν νέους παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα