Ρονάλντο: «Αν σου αρέσει ο Κριστιάνο, δεν χρειάζεται να μισείς τον Μέσι, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ρονάλντο: «Αν σου αρέσει ο Κριστιάνο, δεν χρειάζεται να μισείς τον Μέσι, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου»

bet365

Στη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και τη μεταξύ τους «αντιπαλότητα» αναφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη Τύπου της Πορτογαλίας.

Οι δυο τους άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο ποδόσφαιρο, τόσο κατά μόνας όσο και... παρέα. Ακόμα κι αν πάντα ο κόσμος τους απολάμβανε χωρισμένους σε αντίπαλα στρατόπεδα, ακόμα κι αν ποτέ δεν τους είδαμε να φοράνε την ίδια φανέλα. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι όρισαν το ίδιο το παιχνίδι για πολλά χρόνια, μεγαλώνοντας μια γενιά ποδοσφαιρόφιλων.

Πλέον με τις καριέρες τους αναμφίβολα να... σβήνουν, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη διαχρονική τους «αντιπαλότητα», αποτίοντας τον σεβασμό του σε όσα εκείνος και ο Μέσι έκαναν για τόσο καιρό.

«Δεν το βλέπω ως "αντιπαλότητα". Αν σου αρέσει ο Κριστιάνο, δεν χρειάζεται να μισείς τον Μέσι και το αντίθετο. Μοιραστήκαμε την ίδια σκηνή για 15 χρόνια. Αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν λέω ότι είμαστε φίλοι, αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Η κληρονομιά συνεχίζεται, η "αντιπαλότητα" όχι. Ο κόσμος το απόλαυσε, ήταν πολύ καλό», δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφερόμενος στον Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα