Εθνική Ελπίδων: Φιλική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Εθνική Ελπίδων: Φιλική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Την ευκαιρία για δοκιμές είχε η Εθνική Ελπίδων στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' όπου επικράτησε με 3-2.

Με φιλικό συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Ανδόρα (12/09, 20:00) για τα προκριματικά του EURO U21.

Η Ελλάδα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό Β' στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δοκίμασε σχηματισμούς και πρόσωπα και είδε την ομάδα να επικρατεί με 3-2.

Συγκεκριμένα ο Τζόλης άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό όταν νίκησε τον Ξενόπουλο από τα έντεκα βήματα (ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι). Οι «Πράσινοι» αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μαρτίνη (15') όμως ο Νίνο έβαλε εκ νέου τους «γαλανόλευκους» μπροστά στο σκορ στο 32ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές και έτσι ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά τον δρόμο προς την ισοφάριση χάρη σε ωραίο πλασέ του Βουτσά μέσα στην περιοχή (60'). Το τελικό 3-2 υπέρ της Εθνικής Ελπίδων διαμόρφωσε ο Σουρλής με εξαιρετική λόμπα έπειτα από ασίστ του Νιάρχου στο 80'.

Η εντεκάδα της Εθνικής Ελπίδων:

1o ημίχρονο: Τζολάκης, Τσοπούρογλου, Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Νίνο, Κρυπαράκος, Τζόλης, Κούτσιας.

2ο ημίχρονο: Σγουρής, Δαρέλας, Καραμάνης (75' Κουτεντάκης), Αποστολόπουλος, Νιάρχος, Ασλανίδης, Μπελεβώνης, Αργυρίου, Κυριόπουλος, Σουρλής, Παναγιώτου (75' Προδρομίτης).

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού Β':

Ξενόπουλος (65’ Σουρδής), Λάμψιας (46’ Μαντσίνι), Μαρτίνης (80’ Διαμαντής), Ρόμπι, Πιτσώτης, Αθανασακόπουλος (85’ Νικολετόπουλος), Βουτσάς, Καραμπάς (73’ Καρβούνης), Βολάκης (85’ Τσεβάς), Σαρδέλης (46’ Συμεωνίδης), Νταμπίζας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα