Εμβιλά: Η Αλ Σαμπάμπ πιέζει για να τον κλείσει

Εμβιλά: Η Αλ Σαμπάμπ πιέζει για να τον κλείσει

Βασίλης Μπαλατσός
Εμβιλά: Η Αλ Σαμπάμπ πιέζει για να τον κλείσει

bet365

Σύμφωνα με το γαλλικό «Foot Mercato» η Αλ Σαμπάμπ τη Σαουδικής Αραβίας έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος παραμένει ελεύθερος.

Στην αγορά των ελεύθερων κυκλοφορεί ακόμα ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ έμεινε ελεύθερος μετά από μια τριετία στον Ολυμπιακό, όμως ακόμα δεν έχει βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε γραφτεί μεταξύ άλλων για Φούλαμ και Μαρσέιγ και ακόμα παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το γαλλικό «Foot Mercato» η Αλ Σαμπάμπ πιέζει για να κλείσει τον 33χρονο μέσο. Μπορεί η αγορά της Σαουδικής Αραβίας να έχει κλείσει αλά δεν υπάρχει περιορισμός για τους ελεύθερους.

Με τα ερυθρόλευκα μέτρησε 140 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και επτά ασίστ. Στην τελευταία του σεζόν στον Πειραιά είχε 45 συμμετοχές και έδωσε δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα