Αρκούδης: «Υπάρχουν πρόεδροι που ζουν από τον παράνομο στοιχηματισμό»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ηλίας Αρκούδης αναφέρθηκε στην υπόθεση με τον παράνομο στοιχηματισμό και μίλησε για τους προέδρους των ομάδων.

Ένα από τα αρχαιότερα τακτικά μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι ο Ηλίας Αρκούδης ο οποίος μίλησε στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» για το θέμα με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Χαρακτηριστικά μία από τις φράσεις που είπε ήταν για: «προέδρους ομάδων που ζουν από τον παράνομο στοιχηματισμό».

Από εκεί και πέρα είπε: «Το θέμα στη Superleague 2 δεν είναι η κρατική επιχορήγηση. Έχετε πει οι δημοσιογράφοι πόσα παιχνίδια στήνονται συνεχώς και πόσα οφέλη και πόσα κουπόνια. Εκεί είναι τα λεφτά και δεν είναι το πρόβλημα αν θα τους κόψεις τα 50 ή 80 χιλιάρικα. Δεν μιλάω για όλες τις ομάδες αλλά όπως αποδείχθηκε για κάποιες ομάδες της Superleague 2 που είναι πρωταθλητές, πιθανώς να τους ενδιέφερε κάτι άλλο. Στη Superleague 1 δεν έχουμε τέτοιες ενδείξεις. Δεν ξέρω ποιοι πρόεδροι. Είναι κάποιοι που μπορούν και στήνουν παιχνίδια και ζουν από αυτή τη δουλειά.

Το έχετε πει και οι δημοσιογράφοι ότι γίνονται πολλά στημένα. Έχω διαβάσει πολλές εκθέσεις του sport radar και έχει απίστευτα πράγματα. Ημίχρονο 0-3 και τελικό 4-3. Υπήρχαν πρωταθλητές στο παρελθόν, ο Απόλλων Λάρισας, ο Αχαρναϊκός και πάει λέγοντας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα