Γκρόζντανιτς: «Μπορούμε με Παναθηναϊκό με τη βοήθεια του κόσμου μας» (vid)

Newsroom
grozdanic

bet365

Ο Ντίνο Γκρόζντανιτς, αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει κάτι καλό, έχοντας τον κόσμο της στο πλευρό της.

Με το γκολ του στον Βόλο, ο Ντίνο Γκρόζντανιτς, βοήθησε τον Αστέρα να πάρει το πρώτο του διπλό ύστερα από 554 μέρες. Ο 19χρονος Κροάτης αναδείχτηκε MVP σε ψηφοφορία των φίλων της ομάδας και στο πλαίσιο της βράβευσής του προχώρησε σε κάλεσμα στον κόσμο στο γήπεδο, τονίζοντας ότι με εκείνους στο πλευρό τους μπορούν να καταφέρουν κάτι καλό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική και για το γκολ που κατάφερα και πέτυχα αυτήν, με το οποίο η ομάδα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.

Όπως γνωρίζετε προέρχομαι από την Ακαδημία της ομάδας, οπότε είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα να καταφέρει να βγάλει ακόμα έναν παίκτη από τις ακαδημίες και γι' αυτό θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους προπονητές και στο επιτελείο των ακαδημιών που με βοήθησε να φτάσω εδώ», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον κόσμο:

«Θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, πραγματικά. Θα ήθελα να τους προσκαλέσω στον αυριανό αγώνα γιατί η στήριξή τους θα είναι πολύ σημαντική όπως ήταν και στον αγώνα με τον Βόλο. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, σωστή νοοτροπία και σκληρή δουλειά. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα