Νεϊμάρ: Έχασε πέναλτι κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ και εξιλεώθηκε με ασίστ (vids)

Νεϊμάρ: Έχασε πέναλτι κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ και εξιλεώθηκε με ασίστ (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Νεϊμάρ

bet365

Ο Νεϊμάρ αστόχησε σε πέναλτι στην αναμέτρηση της Αλ Χιλάλ με την Αλ Σαμπάμπ, όμως εξιλεώθηκε με ασίστ στον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ ούτε στην τέταρτη εμφάνιση του. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αλ Σαμπάμπ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας με «σύμμαχο» το δοκάρι τον σταμάτησε.

Μπορεί να μην μπόρεσε να πετύχει το πρώτο του γκολ στη Σαουδική Αραβία, όμως έδωσε την τρίτη του ασίστ. Στο 68' εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλιντού Κουλιμπαλί με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς με δύο ασίστ. Στο 76' μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έβγαλε τον Μίτροβιτς σε θέση βολής, όμως ο Σέρβος ευστόχησε με τη δεύτερη προσπάθεια και έτσι δεν πιστώθηκε ασίστ στον Νεϊμάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα