Αλ Ιτιχάντ: Απίστευτο, η ομάδα του Μπενζεμά δεν κατέβηκε στο γήπεδο λόγω ενός ιρανικού αγάλματος! (vid)

Αλ Ιτιχάντ: Απίστευτο, η ομάδα του Μπενζεμά δεν κατέβηκε στο γήπεδο λόγω ενός ιρανικού αγάλματος! (vid)

384523160_319427634109910_2682266710448142470_n

bet365

Η αναμέτρηση της Σεπαχάν απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ για το ασιατικό Champions League, αναβλήθηκε λόγω της ύπαρξης του αγάλματος του Κασέμ Σουλεϊμανί.

Η αναμέτρηση της Σεπαχάν απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ για το ασιατικό Champions League δεν διεξήχθη ποτέ κι αιτία ήταν το... άγαλμα του Στρατηγού, Κασέμ Σουλεϊμανί. Η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά αρνήθηκε να αγωνιστεί, αποχώρησε και πλέον η Ασιατική Ομοσπονδία θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού.

Για ποιο λόγο όμως αρνήθησαν οι Σαουδάραβες να παίξουν; Ο Σουλεϊμανί ήταν διοικητής της Δύναμης «Quds», η οποία έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν. Ο Ιρανός στρατηγός δολοφονήθηκε από τις ΗΠΑ το 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τότε πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, τον είχε κατηγορήσει για εκατομμύρια θανάτους.

Η αναμέτρηση αναβλήθηκε και 60.000 φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο μετά την οριστική απόφαση των διατητών. Το... παιχνίδι είχε συνέχεια κι εκτός γηπέδου, αφού εξοργισμένοι Ιρανοί επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν της ομάδας του Καρίμ Μπενζεμά.

Οι σχέσεις ανάμεσα στο Ιράν και τη Σαουδική Αραβία ήταν εδώ και χρόνια τεταμένες και το φετινό Champions League είναι το πρώτο από το 2016 στο οποίο επετράπη σε συλλόγους των δυο χωρών να παίξουν μεταξύ τους εντός κι εκτός έδρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα