Έκανε το… μπαμ η Νέα Ιωνία με την απόκτηση του Πλατέλλα

Newsroom
όλα

bet365

Στην ομάδα της Νέας Ιωνίας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού στην Αθήνα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Σε μία μεταγραφική… βόμβα προχώρησε η Νέα Ιωνία η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού της Αθήνας, καθώς έκανε δικό της τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει τεράστια εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία αλλά και από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη, ΟΦΗ, Νέφτσι Μπακού, ΑΕΛ, Ιωνικό και Αιολικό.

Τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Αθηνών και αποτελεί μία μεγάλη προσθήκη για την ομάδα της Νέας Ιωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρουσιάζουμε σήμερα επίσημα στους φίλους του Ομίλου τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Πλατέλλα. Ο 34χρονος άσος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη, ΟΦΗ, Νέφτσι Μπακού, ΑΕΛ, Ιωνικό και Αιολικό, ενώ μετρά 316 συμμετοχές και 49 γκολ στις εθνικές κατηγορίες.

Βαγγέλη καλώς όρισες!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα