Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία διέψευσε τα σενάρια περί... καταδίκης του και τη συνέδεσε με τον πόλεμο στο Ισραήλ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία διέψευσε τα σενάρια περί... καταδίκης του και τη συνέδεσε με τον πόλεμο στο Ισραήλ

cristiano_ronaldo_sad_al_nassr

bet365

Η φημολογούμενη καταδίκη του Κριστιάνο Ρονάλντο σε 99 μαστιγώματα από το Ιράν για «μοιχεία» έκανε τον γύρο του κόσμου, ωστόσο η πρεσβεία της χώρας τη διέψευσε κατηγορηματικά.

Μπλεγμένος από το... πουθενά βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια περίπλοκη υπόθεση. Πριν κάποιες ώρες, αραβικά δημοσιεύματα μετέδωσαν πως ο Πορτογάλος σταρ καταδικάστηκε από δικαστήριο στην Τεχεράνη σε 99 μαστιγώματα επειδή φίλησε και αγκάλιασε μια ανύπαντρη γυναίκα στο Ιράν!

Όπως φαίνεται ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η πρεσβεία του Ιράν στη Μαδρίτη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και κατέστησε σαφές πως ο Κριστιάνο δεν καταδικάστηκε ποτέ από κανένα δικαστήριο για τη συνάντησή του με τη ζωγράφο, Φατιμά Χαμάμι.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση στο X ενέπλεξε και τον πόλεμο που μαίνεται στο Ισραήλ, αναφέροντας πως όλο αυτό είναι υποκινούμενο, ως μια ακόμη προσπάθεια επισκίασης των «εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και του καταπιεσμένου λαού της Παλαιστίνης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα