Σαχτάρ Ντόνετσκ: Αγνοείται Ουκρανός παίκτης της, φήμες ότι αυτομόλησε στη Ρωσία

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Αγνοείται Ουκρανός παίκτης της, φήμες ότι αυτομόλησε στη Ρωσία

rosputko

bet365

Δίχως ακόμα να έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι, ο 19χρονος Αλεξάντερ Ροσπούτκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ φημολογείται ότι αυτομόλησε στη Ρωσία μετά το παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ για το UEFA Youh League.

Έφυγε από το σπίτι του και δεν επέστρεψε ποτέ ο Αλεξάντερ Ροσπούτκο, ποδοσφαιριστής της Κ19 της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Όπως μετέδωσε το ουκρανικό site Aroged, ο 19χρονος εξαφανίστηκε μετά το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Αντβέρπ για το UEFA Youth League με τις φήμες των Μέσων της πατρίδας του να αναφέρουν πως αυτομόλησε για τη Ρωσία εν μέσω του πολέμου!

Ο Ροσπούτκο βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας (όπου έγινε το ματς) μαζί με τους συμπαίκτες του και έκανε check-in για την πτήση της επιστροφής, όμως δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο και έκτοτε αγνοείται, έχοντας σβήσει τους λογαριασμούς του στα social media και το κινητό του.

Το ίδιο Μέσο παρουσιάζει δύο σενάρια για την υπόθεσή του. Το πρώτο θέλει τον 19χρονο να απέδρασε από την Ουκρανία επειδή κατάγεται από τη φιλορωσική πόλη Γκορλόφκα που βρίισκεται υπό την κατοχή της Ρωσίας. Ενώ το δεύτερο τον θέλει να δυσφόρησε με το γεγονός ότι δεν υπήρξε αύξηση στο νέο του συμβόλαιο. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για συμφωνία του με τον Αστέρα Αγίας Πετρούπολης της 3ης κατηγορίας της Ρωσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα