Γερμανία: Ο Νάγκελσμαν «έκοψε» το όνειρο της αρχηγίας στον Νόιερ

Γερμανία: Ο Νάγκελσμαν «έκοψε» το όνειρο της αρχηγίας στον Νόιερ

bet365

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν θα επιστρέψει ως αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας όταν επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Μάνουελ Νόιερ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από τότε που έσπασε το πόδι του σε ένα ατύχημα κάνοντας σκι στις Βαυαρικές Άλπεις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στις προπονήσεις τον Αύγουστο, αλλά το comeback του κάτω από τα γκολποστ αναβλήθηκε τον περασμένο μήνα, αφού έμεινε εκτός αποστολής της Μπάγερν Μονάχου για την αναμέτρηση του γερμανικού Κυπέλλου εναντίον της Πρόισεν Μίνστερ.

Υπήρξε σταθερά στην Εθνική Γερμανίας από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2009, πραγματοποιώντας 117 εμφανίσεις για τη χώρα του, ενώ ονομάστηκε αρχηγός το 2017.

Ο νέος προπονητής της Γερμανίας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, όμως επιβεβαίωσε ότι ο Νόιερ δεν θα πάρει ξανά το περιβραχιόνιο εάν επιστρέψει στην εθνική ομάδα μετά τον τραυματισμό κι αυτό θα παραμείνει στον μέσο της Μπαρτσελόνα, Ιλκάι Γκουντογκάν, που το φόρεσε για τα δύο φιλικά της Γερμανίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής.

«Ο Ιλκάι θα παραμείνει αρχηγός», είπε ο Νάγκελσμαν, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο Νόιερ εξακολουθεί να αναρρώνει από το κάταγμα στο πόδι ενώ παράλληλα παραμένουν αμφιβολίες για το αν θα παίξει ξανά για τη χώρα του. Ο Τερ Στέγκεν έχει καθιερωθεί ως πρώτος τερματοφύλακας της Γερμανίας.

Θυμίζουμε ότι ο Νάγκελσμαν φέρεται να είχε συγκρουστεί με τον Νόιερ όταν ήταν επικεφαλής της Μπάγερν.

 

Τελευταία Νέα