Σαχτάρ: Θέλει τον Όσκαρ Γκαρθία στην άκρη του πάγκου της, δεν πείθεται ο Ισπανός

Σαχτάρ: Θέλει τον Όσκαρ Γκαρθία στην άκρη του πάγκου της, δεν πείθεται ο Ισπανός

1882737

bet365

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλει στην άκρη του πάγκου της τον Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο ο Ισπανός δεν φαίνεται να πείθεται να αναλάβει τα ηνία της ουκρανικής ομάδας.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλει στην άκρη του πάγκου της τον Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν φαίνεται να πείθεται για να αναλάβει τα ηνία της ουκρανικής ομάδας.

Ο 50χρονος τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα εδώ και ένα χρόνο, μετά την αποχώρησή του από το γαλλικό πρωτάθλημα και τη Ρεμς το φθινόπωρο του 2022. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού λίγο καιρό πριν έχασε την κόρη του σε ηλικία 21 ετών, από σοβαρή ασθένεια, με το τραγικό αυτό συμβάν να παίζει καταλυτικό ρόλο στο ότι ο Ισπανός έχει μείνει μακριά από τους πάγκους από τότε.

Σύμφωνα με την «Equipe», οι συνθήκες στη Σαχτάρ δεν είναι οι κατάλληλες για να επιστρέψει ο Γκαρθία στους πάγκους, με αποτέλεσμα να μην πείθεται να αναλάβει τα ηνία της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα