Ολυμπιακός: Στην Ιταλία οι Νέοι για τη ρεβάνς κόντρα στη Λέτσε

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Στην Ιταλία βρίσκεται η αποστολή της Κ19 του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς κόντρα στη Λέτσε στο πλαίσιο του UEFA Youth League.

Σε ιταλικό έδαφος βρίσκεται η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού καθώς την Τετάρτη (25/10, στις 21:30) θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Λέτσε για τη ρεβάνς του UEFA Youth League.

Στο πρώτο παιχνίδι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-1 απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας και έχουν κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έβγαλε την αποστολή η οποία μπήκε στο αεροπλάνο και βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα.

Οι εκλεκτοί του Έλληνα προπονητή είναι οι: Σίνα, Κουράκλης, Έξαρχος, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, Δρόσος, Κουτσίδης, Χ. Κωστούλας, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παναγάκος, Λίγδας, Σταυρόπουλος.

Τέλος, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου ανέφερε: «Έχουμε μεγάλη επιθυμία ως ομάδα να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι μας σε αυτήν τη σημαντική διοργάνωση και γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια πόλη που βλέπει αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι σαν γιορτή. Χαρακτηριστικό είναι πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο που αγωνίζεται η πρώτη ομάδα της Λέτσε.

Για να καταφέρουμε το στόχο μας, που είναι το θετικό αποτέλεσμα και φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να συνεχίσουμε να βγάζουμε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα που μας διακρίνει ως σύνολο, αλλά και γενικότερα τη φιλοσοφία που έχει ο Ολυμπιακός»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα