«Σπόντα» Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα του Μέσι: «Γέλασε» με ειρωνικό σχόλιο Μαδριλένου δημοσιογράφου

Ανδρέας Σουλάι
messi

bet365

Με τα χαρακτηριστικά emojis που γελάνε σχολίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια δημοσίευση Μαδριλένου δημοσιογράφου που ειρωνεύτηκε τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

«Χρυσός» για όγδοη φορά στην καριέρα του είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο Λιονέλ Μέσι. Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι, ο «pulga» κατέκτησε την όγδοη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, γράφοντας ακόμη μια σελίδα στον τεράστιο «μύθο» του.

Μια Χρυσή Μπάλα που έφερε αρκετές αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για αδικία κατά του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Μπορεί ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ να μην έδωσε το «παρών» στην τελετή, ωστόσο έριξε το... καρφί του.

Ένα σχόλιο του ήταν αρκετό για να βάλει «φωτιά» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε μια ανάρτηση της «Diaro AS». Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της Μαδρίτης και φυσικά της Ρεάλ, ο Ντίας Ρονκιέρο, σχολίασε ειρωνικά την επιτυχία του Μέσι, αναφέροντας ότι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα λόγω των πέναλτι που εκτέλεσε στο Κατάρ, με τον Ρονάλντο να δείχνει... σύμφωνος, σχολιάζοντας με τα χαρακτηριστικά emojis που γελάνε.

 

Τελευταία Νέα