Αλ Ιτιχάντ: Οριστικό deal με Γκαγιάρδο

Αλ Ιτιχάντ: Οριστικό deal με Γκαγιάρδο

Ανδρέας Σουλάι
Αλ Ιτιχάντ: Οριστικό deal με Γκαγιάρδο

bet365

Νέος προπονητής της Αλ Ιτιχάντ θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο!

Τον διάδοχο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο φαίνεται πως βρήκε η Αλ Ιτιχάντ. Λίγα 24ωρα μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον Καρίμ Μπενζεμά, οι Σαουδάραβες έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο!

Σύμφωνα με το έγκυρο αργεντίνικο Μέσο «TyC Sports», η Αλ Ιτιχάντ κατάφερε να βρει τη «χρυσή» τομή με τον πρώην προπονητή της Ρίβελ Πλέιτ και εφόσον δεν προκύψει κάτι το απίθανο, θα ανακοινώσει τη συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για μια νέα πρόκληση για τον 47χρονο τεχνικό, ο οποίος θα συνεργαστεί με τους Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ στην Αλ Ιτιχάντ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τους τελευταίους μήνες, ο Αργεντίνος προπονητής έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη κατά καιρούς, όπως αυτές των Βιγιαρεάλ, Λυών και Μαρσέιγ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα