Ρονάλντο: Απάντησε με... φιλάκια στα «Μέσι, Μέσι» των Σαουδαράβων μετά την τριάρα της Αλ Χιλάλ στην Αλ Νασρ (vid)

Ιάσονας Θεριός
cristiano_kisses_messi

bet365

Η Αλ Νασρ υπέστη βαριά ήττα (3-0) από την Αλ Χιλάλ και οι Σαουδάραβες «πίκαραν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνος ωστόσο τους έδωσε την απάντησή του.

Τα πάντα στη Σαουδική Αραβία γυρνούν γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος είδε τη δική του Αλ Νασρ να γνωρίζει την ήττα από την Αλ Χιλάλ με τριάρα, σε ένα παιχνίδι από τη διαιτησία του οποίου ο CR7 είχε πολύ έντονα παράπονα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, καθώς ο Ρονάλντο κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια στο τέλος του ματς, οι οπαδοί στις κερκίδες αποφάσισαν να τον «πικάρουν» φωνάζοντας το όνομα του... Μέσι! Ο Κριστιάνο πάντως γέλασε με αυτό και τους έστειλε τα... φιλιά του με χαρακτηριστική χειρονομία.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό, η Αλ Χιλάλ διέλυσε την παρέα του Πορτογάλου και αύξησε την απόστασή της στην κορυφή στο +7. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς άνοιξε το σκορ στο 64' και ο Μίτροβιτς με δύο γκολ στο 89' και τις καθυστερήσεις κλείδωσε τη νίκη. Για... χιλιοστά ακυρώθηκε γκολ του Κριστιάνο ως οφσάιντ, ο οποίος «φώναξε» και για επιθετικό φάουλ στο δεύτερο τέρμα της Αλ Χιλάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα