Σουάρες: «Πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και κάνω ενέσεις»

Νίκος Κικίδης
suarez

bet365

Για τις δυσκολίες που του έχει προκαλέσει ένας πολύχρονος τραυματισμός στο γόνατο μίλησε ο Σουάρες, ο οποίος αποκάλυψε πως μόνο με χάπια και ενέσεις μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει ακόμα να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα στα 36 του χρόνια με τη φανέλα της Γκρέμιο, αλλά λίγοι γνωρίζουν τις θυσίες που χρειάζεται να υπομένει κάθε φορά ώστε να βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας τραυματισμός άλλωστε που αποκόμισε όταν αγωνιζόταν ακόμα με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα έχει εξελιχθεί σε μακροχρόνιο «πονοκέφαλο» για τον Ουρουγουανό, ο οποίος τόνισε πως τα χάπια και οι ενέσεις πριν από τους αγώνες του επιτρέπουν να παραμένει ενεργός στη δράση.

«Στο εξωτερικό μέρος του γονάτου μου έχω ακόμα ενοχλήσεις από το χειρουργείο που έκανα το 2020 όταν ήμουν ακόμα στη Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας ήρθε η πανδημία και έπρεπε να κάνω ασκήσεις μόνος μου και δεν μπορούσα να τεντώσω πλήρως το γόνατό μου.

Στο εσωτερικό έχω φθορά χόνδρου και αυτό χτυπά το κόκκαλο. Δεν βγάζει υγρό γιατί δεν μπορούσα καν να το μετακινήσω, αλλά κολλάει και δεν μπορώ καν να το λυγίσω. Τα βράδια πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και πριν από το παιχνίδι κάνω ένεση στον εαυτό μου με Voltaren» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όλα τα παραπάνω πάντως μόνο αποτρεπτικό χαρακτήρα δεν φαίνεται να έχουν για το μέλλον του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του Ίντερ Μαϊάμι για να σμίξει ξανά με τον Λιονέλ Μέσι στα γήπεδα του MLS.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα