Ο απίστευτος λόγος που διακόπηκε παιχνίδι της ΕΠΣ Ημαθίας

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας με τον βοηθό διαιτητή που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς.

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει viral μία φάση από το παιχνίδι ΓΑΣ Κοπανός - Φίλιππος Μελίκης για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς η κάμερα έπιασε μία απίστευτη στιγμή μεταξύ του βοηθού και της εξέδρας.

Το κλίμα ήταν τεταμένο, με την εξέδρα να τα έχει βάλει με τους διαιτητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τη στιγμή που ο βοηθός πήγε στη γραμμή για να πάρει θέση, λογομάχησε με έναν οπαδό.

Εκείνος έπιασε τον ρέφερι από την μπλούζα και το μπράτσο και άρχισε να τον τραβάει με αποτέλεσμα εκείνος να… σωριαστεί στο έδαφος και να μείνει εκεί με κλειστά τα μάτια.

Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι μέχρι να δει τι έχει συμβεί και όπως είναι φυσικό, το βίντεο έκανε τον γύρω της Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα