Λαβέτσι: Μαχαίρωσαν τον Αργεντινό μετά από καυγά, νοσηλεύεται στην Ουρουγουάη

Νίκος Κικίδης
Λαβέτσι: Μαχαίρωσαν τον Αργεντινό μετά από καυγά, νοσηλεύεται στην Ουρουγουάη

bet365

Συνταρακτική αποκάλυψη από την «Clarin», η οποία τονίζει πως άγνωστοι μαχαίρωσαν τον Εζεκιέλ Λαβέτσι μετά από καυγά με τον Αργεντινό να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης!

Θύμα επίθεσης στην Ουρουγουάη έπεσε ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος μαχαιρώθηκε στους κοιλιακούς από αγνώστους έπειτα από μεταξύ τους καυγά!

Το παραπάνω γεγονός έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Clarin», η οποία προσθέτει πως πέρα από το τραύμα στην κοιλιακή χώρα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Παρί και Νάπολι υποφέρει κι από κάταγμα στην κλείδα.

Σύμφωνα πάντως με τις σχετικές πληροφορίες τα τραύματα του Αργεντινού δεν απειλούν τη ζωή του αν και παραμένουν σοβαρά και χρίζουν ιατρικής φροντίδας, με τον Λαβέτσι να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης.

Την ίδια στιγμή πάντως η οικογένεια του Λαβέτσι διαψεύδει στο σχετικό δημοσίευμα, τονίζοντας σε δηλώσεις της στο «TyC Sports» πως τα τραύματα του Αργεντινού προέκυψαν έπειτα από πτώση από σκάλα.

Θυμίζουμε πως ο Λαβέτσι αποσύρθηκε το 2019 μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στα γήπεδα της Ευρώπης, αλλά έκτοτε έχει εμφανιστεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επικαιρότητα για το άστατο lifestyle και την έντονη νυχτερινή του ζωή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα