«The Best»: Απόντες από τη βράβευση οι τρεις υποψήφιοι Μέσι, Μπαπέ και Χάαλαντ!

Νίκος Κικίδης
Μέσι Χρυσή Μπάλα 2023

bet365

Μέσι, Μπαπέ και Χάαλαντ δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο για τα βραβεία «The Best» της FIFA, σε μια τελετή όπου θα απονεμηθεί ο τίτλος του κορυφαίου για το 2023.

Γνωστός θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας (15/1) ο νικητής του βραβείου «The Best» ως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2023, με τους Λιονέλ Μέσι, Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ να είναι οι τρεις τελικοί διεκδικητές του βραβείου.

Από νωρίς διάσημοι αστέρες του ποδοσφαίρου όπως οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Ανρί και Ρονάλντο Ναζάριο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία ωστόσο περισσότερο σημαδεύτηκε από την απουσία των τριών υποψηφίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Αγγλία, κανείς από τους Μέσι, Χάαλαντ και Μπαπέ δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο για να βρεθεί δια ζώσης στην τελετή, κάτι που σημαίνει πως δεν θα παραλάβει απόψε και το βραβείο.

Μέσι και Χάαλαντ φαίνεται να έχουν το προβάδισμα αντί του Κιλιάν Μπαπέ για το βραβείο, με τους δυο αστέρες να δίνουν ακόμα μια μάχη για ατομική διάκριση μετά τη Χρυσή Μπάλα που πέρασε τελικά στα χέρια του Αργεντινού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα