Ρονάλντο: Δεν ψήφισε στα βραβεία «The Best» της FIFA, έδωσε τη θέση του στον Πέπε

Ρονάλντο: Δεν ψήφισε στα βραβεία «The Best» της FIFA, έδωσε τη θέση του στον Πέπε

Ανδρέας Σουλάι
messi

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μην ασκήσει το δικαίωμα ψήφου του στα βραβεία «The Best» της FIFA.

The Best για ακόμη φορά στην καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι. Λίγους μήνες μετά την παραλαβή της όγδοης Χρυσής Μπάλας, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ σάρωσε και στα βραβεία της FIFA και κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστής της χρονιάς, παρότι δεν έδωσε το «παρών» στα γκαλά.

Ο Μέσι είχε τους ίδιους ακριβώς βαθμούς με τον Χάαλαντ, ωστόσο η διαφορά στις ψήφους των αρχηγών των εθνικών ομάδων ήταν αυτή που έκρινε και τον νικητή. Διαβάζοντας κάποιος τη λίστα των αρχηγών παρατηρεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται εκεί, παρότι φοράει το περιβραχιόνιο της Πορτογαλίας.

Όπως έκανε και πέρσι, έτσι και φέτος, ο CR7 αποφάσισε να μην ασκήσει το δικαίωμα ψήφου που είχε στα βραβεία της FIFA. Την περασμένη χρονιά ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Μαρόκο ως βασικός στα προημιτελικά του Μουντιάλ και έτσι το περιβραχιόνιο φόρεσε ο Πέπε, ο οποίος ήταν αυτός που ψήφισε στα βραβεία. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήταν και φέτος αυτός που εκπροσώπησε την Πορτογαλία στην ψηφοφορία της FIFA για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα