Λαβέτσι: Είναι απομονωμένος σε ψυχιατρική κλινική με πρόβλημα αλκοολισμού!

Νίκος Κικίδης
Λαβέτσι: Είναι απομονωμένος σε ψυχιατρική κλινική με πρόβλημα αλκοολισμού!

bet365

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Αργεντινή σχετικά με τον Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος φαίνεται να έχει εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική με πρόβλημα αλκοολισμού!

Πολύ άσχημη φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τον Εζέκιελ Λαβέτσι. Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε και τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης, ρεπορτάζ από την Αργεντινή υποστηρίζουν πως η ψυχική του υγεία έχει πάρει την κατιούσα.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στο Μπουένος Άιρες, σε συνθήκες σχεδόν πλήρους απομόνωσης.

Στο δωμάτιο που διαμένει δεν υπάρχει καν τηλεόραση, ενώ επιτρέπεται να έχει το κινητό του μόνο για μερικές ώρες μέσα στην ημέρα. Σε ό,τι αφορά τις επισκέψεις, μόνο μια μερίδα στενών συγγενών μπορεί να τον βλέπει, με τον Αργεντινό να διανύει μια από τις δύσκολες περιόδους της ζωής του.

«Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να το κάνω, πρέπει να ανακατευθύνω τη ζωή μου, τις συνήθειές μου. Και όλα αυτά, πρέπει να τα κάνω για τον γιο μου. Είχα ξεπεράσει τα όρια.

Προσπάθησα να το κάνω από μόνος μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να έρθω εδώ στην κλινική» φέρεται να ήταν τα λόγια του Λαβέτσι σε ένα συγγενικό του πρόσωπο, με τον Αργεντινό να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να βρει ξανά τα βήματά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα