Ολυμπιακός: Το ιδιαίτερο deja vu του Κίβου με τα αδέρφια Κωστούλα (vid)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Κρίστιαν Κίβου επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά ως προπονητής των Νέων της Ίντερ αλλά απέναντι του θα βρει τους Μπάμπη και Κώστα Κωστούλα, δημιουργώντας του... αναμνήσεις.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ρίχνονται στη μάχη των νοκ-άουτ του UEFA Youth League όπου θα φιλοξενήσουν την Ίντερ με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Προπονητής του ιταλικού συλλόγου είναι ο Κρίστιαν Κίβου. Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Ρουμανίας στον 21ο αιώνα, με γεμάτες εμφανίσεις στα χρώματα των Άγιαξ (142 αγώνες), Ρόμα (124 αγώνες) και Ίντερ (169 αγώνες) ενώ είναι και κάτοχος Champions League.

Ανάμεσα στις ομάδες που είχε αντιμετωπίσει ως ποδοσφαιριστής ήταν και ο Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League όταν έπαιζε για τη Ρόμα τη σεζόν 2006/07, όπου αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο παιχνίδια.

Στο ματς του Πειραιά είχε φύγει νικητής με 1-0 ενώ στη Ρώμη αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Που όμως κολλάνε τα αδέρφια Κωστούλα με τον Ρουμάνο προπονητή;

Ο Μπάμπης και ο Κώστας Κωστούλας είναι γιοί του παλαίμαχου αμυντικού των Πειραιωτών, Θανάση Κωστούλα, ο οποίος ήταν βασικός στο παιχνίδι της Ιταλίας όπου έληξε με 1-1 στις 31 Οκτωβρίου του 2006 και τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρουμάνο αμυντικό.

Άξιο αναφοράς πως ο Κώστας Κωστούλας ήταν κάτι παραπάνω από 1,5 ετών τότε ενώ ο Μπάμπης δεν είχε γεννηθεί καν (!).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα