Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ο Ζάετς το μεγάλο φαβορί για την προεδρία

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ο Ζάετς το μεγάλο φαβορί για την προεδρία

Ζάετς

bet365

Φαβορί για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θεωρείται ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος θυμήθηκε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην επίθεση των BBB έξω από την «OPAP Arena».

Ένας ζωντανός θρύλος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας! Ο λόγος για τον θρυλικό πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και προπονητή του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος «τρέχει» δυναμικά στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο του κροατικού κλαμπ.

«Πάντα έλεγα πως θα είμαι δίπλα στη Ντινάμο όποτε με χρειαστεί. Όταν οι εκπρόσωποι των οπαδών επικοινώνησαν μαζί μου, αναλύοντας μου την κατάσταση στην ομάδα και παρουσιάζοντας μου μια λίστα ατόμων με συγκεκριμένο όραμα και πρόγραμμα δεν μου πήρε πολύ για να δελεαστώ.

Σε συζητήσεις που είχα μαζί τους διαπίστωσα πως πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους με αξιοσέβαστη καριέρα, οι οποίοι αγαπούν τη Ντινάμο και θέλουν να βοηθήσουν», πρόσθεσε αρχικά, προτού συγκρίνει τις συνθήκες με τις αντίστοιχες που συνάντησε όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό.

«Μου θυμίζει την κατάσταση που υπήρχε όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο ήταν και εκεί, όταν συνεργάστηκα με τον φίλο μου, Βαρδινογιάννη. Εκείνος από την επιχειρηματική πλευρά και εγώ από την αθλητική. Δουλεύαμε σκληρά κάθε μέρα φτιάχνοντας μια πυραμίδα με αρμοδιότητες όπου ήξερε ο καθένας τι έκανε.

Ήταν κάτι που λειτούργησε αφού το 2004 κατακτήσαμε το νταμπλ, ενώ τροφοδοτήσαμε με εφτά διεθνείς ποδοσφαιριστές την εθνική Ελλάδας όταν κατέκτησε το Euro 2004. Ανάλογη δουλειά μας περιμένει στη Ντινάμο, αφού πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να τροφοδοτούμε με παίκτες την εθνική Κροατίας».

Παράλληλα ο Ζάετς έκανε το δικό του σχόλιο και την επιδρομή των Bad Blue Boys έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ που οδήγησε στον χαμό του Μιχάλη Κατσούρη, τονίζοντας:

«Όπως είχα πει τότε και συνεχίζω να λέω, δεν έπρεπε να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που δεν αποδείχθηκε πως ο δολοφόνος ήταν κάποιος εξ αυτών. Πλέον η διαδικασία βρίσκεται στην πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Αγαπούν τον σύλλογο για αυτό πάντα θα πρέπει να μιλάς μαζί τους, κάτι που έκανα στο παρελθόν και θα συνεχίζω να κάνω».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα