Τοπολιάτης: Βραβεύτηκε από την ομοσπονδία της Ινδίας για την προσφορά του

Ο Νίκος Τοπολιάτης βραβεύτηκε από την ινδική ομοσπονδία για την προσφορά στο ποδόσφαιρο της Πουντζάμπ

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Punjab FC, Νίκος Τοπολιάτης είχε την τιμή να βραβευτεί από την ομοσπονδία της Ινδίας για την συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο της περιοχής της ομάδας του.

Με το βραβείο του «Προέδρου» τιμήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Punjab FC, Νίκος Τοπολιάτης. Ο 41χρονος Έλληνας, που εργάζεται στην ινδική ομάδα από το καλοκαίρι του 2020, πήρε αυτό το βραβείο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ινδίας για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Grassroots Football στην πολιτεία της Παντζάμπ.

Η ορολογία Grassroots Football χρησιμοποιείται για να περιγράψει οποιαδήποτε μορφή ποδοσφαίρου (αγώνας, διοργάνωση, τουρνουά κλπ.), επίσημη ή μη, διεξάγεται με κύριο... μοχλό την αγάπη για το άθλημα και με στόχο να προβάλλει τα πλεονεκτήματα που έχει εκείνο για την κοινωνία, αλλά και την υγεία όσων συμμετέχουν ως προπονητές ή παίκτες είτε ακόμη και ως διαιτητές ή εθελοντές.

Η ομάδα στην οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή ο Νίκος Τοπολιάτης ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία της χώρας. Δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας εκεί, αφού έχει Έλληνα προπονητή, τον γνώριμό μας Στάικο Βεργέτη, έναν Έλληνα παίκτη, που πήγε φέτος εκεί, τον Δημήτρη Χατζηισαΐα ενώ υπάρχουν και δύο Έλληνες στο τεχνικό επιτελείο του κλαμπ, ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Κάκκος, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Νίκος Τσαγκατάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα