Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Νέος πρόεδρος των Κροατών ο Ζάετς

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Νέος πρόεδρος των Κροατών ο Ζάετς

Newsroom
gettyimages-661015904_1

bet365

Νέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού Βέλιμιρ Ζάετς.

Πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με τη βούλα είναι ο Βέλιμιρ Ζάετς. Μετά την άνετη επικράτηση του στον πρώτο γύρο, απέναντι στον Ότο Μπάριτς Τζούνιορ, ο Βέλιμιρ Ζάετς, θρύλος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και γνωστός ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και υπηρέτησε ως παίκτης (1984-1988), προπονητής (1996-1997), αλλά και τεχνικός διευθυντής (2003-2004) επικράτησε και στον δεύτερο γύρο και έγινε νέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού ήταν έτσι και αλλιώς το μεγάλο φαβορί και τελικά το επιβεβαίωσε, επικρατώντας με μεγάλη διαφορά του αντιπάλου του στις εκλογές του νέου προέδρου της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League. Ο Ζάετς είχε 31 από τους 52 διαθέσιμες ψήφους και άφησε αρκετά πίσω τον Μπάριτς.

Στο πλευρό του ο Ζάετς έχει και τους οπαδούς της Ντιναμό οι οποίοι θεωρούν ότι με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Ζάετς είχε μίλησε στο Gazzetta για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό αλλά και για το θέμα των εκλογών στην κροατική ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα