Παπανικολάου: Επέστρεψε μετά από 147 ημέρες, σκόραρε στο 90+7' και έσωσε το βαθμό για τη Ράκοβ (vid)

Παπανικολάου: Επέστρεψε μετά από 147 ημέρες, σκόραρε στο 90+7' και έσωσε το βαθμό για τη Ράκοβ (vid)

Παπανικολάου

bet365

Ο Γιάννης Παπανικολάου επέστρεψε από τον τραυματισμό του και βρήκε δίχτυα για τη Ράκοβ στο 90+7' του εκτός έδρας αγώνα με τη Λοτζ και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του (1-1).

Ιδανική αγωνιστική επάνοδος για τον Γιάννης Παπανικολάου. Ο Έλληνας χαφ ταλαιπωρήθηκε τραυματίστηκε στον ώμο τον περασμένο Οκτώβριο, χρειάστηκε να κάνει επέμβαση και έμεινε εκτός για περίπου πέντε μήνες.

Ο διεθνής μέσος επέστρεψε μετά από 147 ημέρες στη δράση, καθώς πέρασε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λοτζ στο 86' και αναδείχθηκε πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Μετά από φάση διαρκείας ο Παπανικολάου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφάρισε σε 1-1 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του, πανηγυρίζοντας έντονα.

O 25χρονος χαφ έφτασε τα τέσσερα γκολ σε 19 εμφανίσεις του μέσα στη σεζόν. Η Ράκοβ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο Γιαγκελόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα