Λέουβεν: Έκανε πραγματικότητα το όραμα των οπαδών της και λάνσαρε εμφάνιση σαν σε... ποτήρι μπίρας!

oh_leuven

bet365

Η Λέουβεν και οι φίλοι της συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν την πιο... ιδιαίτερη ποδοσφαιρική εμφάνιση της σεζόν.

Τον τίτλο για την πιο... ιδιαίτερη εμφάνιση της σεζόν διεκδικεί με αξιώσεις η Λέουβεν! Ο βελγικός σύλλογος δεν δίστασε να ακούσει την πρόταση των οπαδών της για την τρίτη της φανέλα και το αποτέλεσμα έγινε αναμενόμενα viral, τραβώντας το βλέμματα όσων λατρεύουν το ποδόσφαιρο και την... μπίρα.

Η Λέουβεν συνεργάστηκε με τους φίλους της, οι οποίοι πρότειναν η νέα εμφάνιση της ομάδας να είναι ένας φόρος τιμής στην μπίρα. Καθόλου τυχαία, αφού η ομώνυμη πόλη αποτελεί τη γενέτειρα της παγκοσμίου φήμης «Stella Artois» και αυτή η περίσταση θεωρήθηκε ευκαιρία από τους οπαδούς και τους πολίτες να τιμήσουν τον τόπο τους!

Ο σύλλογος συμφώνησε με αυτό το concept και αφού ζήτησε τη βοήθεια και της τεχνητής νοημοσύνης για το design παρουσίασε τη νέα φανέλα που πραγματικά θυμίζει ποτήρι μπίρας. Είναι κυρίως χρυσή με ένα λευκό τμήμα στην κορυφή της να παίζει τον ρόλο του αφρού! Η Λέουβεν φόρεσε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη εμφάνιση στη νίκη της απέναντι στη Μέχελεν την Κυριακή (17/03) και μπόρεσε να κλέψει τις εντυπώσεις με το λανσάρισμά της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα