Ουζουνίδης: Παίζει» για τον πάγκο της Σεπαχάν

Newsroom
Ουζουνίδης: Παίζει» για τον πάγκο της Σεπαχάν

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενδέχεται να αποχωρήσει από την Γκολ Γκοχάρ, αλλά σύμφωνα με τους Ιρανούς ίσως συνεχίσει στη χώρα τους για λογαριασμό της Σεπαχάν.

«Ντόμινο» στους πάγκους του ιρανικού πρωταθλήματος με «πρωταγωνιστή», μεταξύ άλλων, τον Μαρίνο Ουζουνίδη ίσως πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην εκεί λίγκα και ο Ελληνας κόουτς ενδέχεται να συνεχίσει μεν στην ασιατική χώρα αλλά σε νέα ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν/υποστηρίζουν, ο Ουζουνίδης ναι μεν είναι πιθανό να μην παραμείνει στην Γκολ Γκοχάρ όπου και πήγε το περασμένο καλοκαίρι και την έχει στην 7η θέση του πρωταθλήματος αλλά στην Σεπαχάν, η οποία δεν κατάφερε να μπει στο «κόλπο» για την κατάκτηση του τίτλου και βρίσκεται στο «-12» από την πρωτοπόρο Εστεγκάλ.

Για αυτό λοιπόν από το Ισφαχάν όπου και εδρεύει «σκέφτονται» να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Ζοσέ Μοράις, τον γνώριμό μας Πορτογάλο τεχνικό από το παλαιότερα πέρασμά του από την ΑΕΚ, που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Εάν τελικά προχωρήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση τότε ο Ουζουνίδης φέρεται να είναι εκ των βασικών «στόχων« τους ώστε να τον διαδεχθεί, ενώ ανεξαρτήτως αν τελικά θα αναλάβει ή όχι τη Σεπαχάν ως πιο πιθανό ενδεχόμενο για τους Ιρανούς είναι η αποχώρησή του από την Γκολ Γκοχάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα