Αμπέλ Φερέιρα: Η Αλ Σαντ μηνύει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και ζητά 5 εκατ. ευρώ

Newsroom
abel_ferreira

bet365

Ο σύλλογος του Κατάρ ισχυρίζεται ότι είχε προσύμφωνο με τον Αμπέλ Φερέιρα, το οποίο δεν εκπληρώθηκε και πήγε στη FIFA ζητώντας τεράστια αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η Αλ Σαντ προσφεύγει στη FIFA εναντίον του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ζητώντας αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Κατάρ ισχυρίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είναι πλέον προπονητής της Παλμέιρας, παραβίασε το προσύμφωνο που είχε υπογράψει για να προπονήσει την ομάδα και αντ' αυτού επέκτεινε την συνεργασία του με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Οι Καταριανοί ισχυρίζονται πως ξεκίνησαν τις συζητήσεις τον Οκτώβριο του 2023 και στις 15 Νοεμβρίου, έφτασαν σε συμφωνία με τον 45χρονο κόουτς, ο οποίος υπέγραψε δεσμευτικό έγγραφο.

Η πληροφορία δόθηκε στη δημοσιότητα από το TNT Sports και επιβεβαιώθηκε από την Globoesporte, η οποία αναφέρει ότι η Παλμέιρας λαμβάνει ήδη μέτρα αντίδρασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα