Ταχτσίδης: Ο ιδιοκτήτης της Κλουζ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του

Ταχτσίδης: Ο ιδιοκτήτης της Κλουζ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του

«Η Κλουζ διώχνει τον Ταχτσίδη, επειδή τον κατηγορεί ότι αντίκρισε κάρτα για να πάει στον Βέρτη»

bet365

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Κλουζ που φιλοξένησε η Fanatik, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας για νέο συμβόλαιο, παρ' ότι ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Η ρουμάνικη «Fanatik» φιλοξένησε μία αποκλειστική δήλωση από τον ιδιοκτήτη της Κλουζ, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την FCSB, που κατέκτησε την κούπα.

Εκεί ο Νελούτου Βάργκα αποκάλυψε πως έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργίας για 1+1 χρόνια. Όλα αυτά ενώ τα τελευταία δημοσίευμα που είχαν αναφερθεί στην υπόθεση του Έλληνα μέσου και της Κλούζ έκαναν λόγο για δεδομένη αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από το κλαμπ.

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Κλουζ:

«Κάναμε την πρώτη μας μεταγραφή και είναι μία αξιοθαύμαστη κίνηση. Δώσαμε τα χέρια με τον Ταχτσίδη για επέκταση του συμβολαίου του. Ένα χρόνο με οψιόν για ακόμη ένα. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει τις δυνατότητές του και που θα είναι κομβικός, θα είναι από τους ''θεμέλιους λίθους'' στα πλάνα του Νταν Πετρέσκου για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

 

Έτσι ο Ταχτσίδης θα μείνει, ελπίζουμε, για δύο ακόμη χρόνια στην Κλουζ. Είναι μία μεταγραφή μεγάλης αξίας, λέω μεταγραφή επειδή σε κάποιο σημείο οι συζητήσεις ήταν διαφορετικές. Ο Ταχτσίδης είναι με διαφορά ο καλύτερος μέσος στην Ρουμανία».

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πραγματοποίησε φέτος 37 συμμετοχές σκοράροντας επτά γκολ και δίνοντας οκτώ ασίστ σε 2.665 αγωνιστικά λεπτά. Πήγε στην Κλουζ ως ελεύθερος από την Κχορ Φακάν των ΗΑΕ το περασμένο καλοκαίρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα