Superleague Κ15, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1: Τα «μωρά» του Δικέφαλου... αντέγραψαν τους μεγάλους και κατέκτησαν το πρωτάθλημα

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με το «χρυσό» γκολ του Τοπαλίδη, η Κ15 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague Κ15 καθώς επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η Κ15 του ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό (1-0) στον μεγάλο τελικό του Final-4 που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Κ15 της Superleague.

Το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν την κατοχή της μπάλας και να ψάχνουν ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Δικέφαλο στο 15ο λεπτό.

ελλάδα

Τότε, ο Χαλδέζος πάτησε στην περιοχή, πέρασε έναν παίκτη του Ολυμπιακού αλλά ο Γορανίτης πρόλαβε να τον κόψει πριν εκτελέσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν ο Σιώζος έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και εκείνος εξαιρετικά τον αντίπαλο του αλλά το πλασέ πήγε δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Ο Καλπάκης έκανε το μακρινό σουτ στο 31' αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από την εστία του Ταβουλάρη. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είχε δύο εξαιρετικές στιγμές μέσα σε δύο λεπτά (33'-35'), με τον Νικολαϊδη να αποκρούει με δυσκολία και τις δύο φορές.

ελλάδα

Αρχικά ο Τσαλαπατανάκης έκανε μία σέντρα-σουτ και ανάγκασε τον νεαρό πορτιέρε σε μία δύσκολη επέμβαση ενώ στη συνέχεια, ο Σεφερλής πάτησε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Νικολαϊδης είχε και πάλι την απάντηση. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε με 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα καθώς ο Χαλδέζος έκανε παράλληλη πάσα και ο Τοπαλίδης πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 του Δικεφάλου.

ελλάδα

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεση του για να βρει το γκολ αλλά ο ΠΑΟΚ έλεγξε αρκετά καλά το ματς, χτυπώντας σε αντεπίθεσης και ψάχνοντας και εκείνος το δεύτερο τέρμα.

Παρά τις προσπάθειες, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε γκολ και έτσι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, αντιγράφοντας τους άνδρες και σηκώνοντας στον ουρανό της Λαμίας το τρόπαιο.

ελλάδα

Ολυμπιακός: Ταβουλάρης, Σιώζος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Γαραντής (49' Λαζαρίδης), Αγγελόπουλος (58' Χρηστίδης), Παπαγεωργίου, Σεφερλής, Μωϋσιάδης (70'), Παναγόπουλος.

ΠΑΟΚ: Νικολαϊδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος (74' Σνάουτσερ), Καλπάκης, Φιλιππιάδης, Γκέρσος, Τοπαλίδης, Λαζαρίδης, Σούβλατζης (52' Μπούκλας), Τσιάλης, Χαλδέζος.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα