Βουλγαρία: Χάος με εισβολή οπαδών και απίστευτο ξύλο στο γήπεδο! (vid)

Νίκος Κικίδης
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - ΤΣΣΚΑ 1948

bet365

Θλιβερές εικόνες εκτυλίχθηκαν στη Βουλγαρία και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Σόφιας - ΤΣΣΚΑ 1948, όταν οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και άρχισαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

Απίστευτες σκηνές στη Βουλγαρία και στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Σόφιας - ΤΣΣΚΑ 1948! Κατά τη διάρκεια του αγώνα ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια με συμπλοκές οπαδών μεταξύ αλλά και με την Αστυνομία στον αγωνιστικό χώρο, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν τον γύρο των social media.

Στο 88΄του αγώνα και με το σκορ στο 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να τρέξουν έντρομοι προς τα αποδυτήρια.

Πολύ σύντομα ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών που δεν δίστασαν να τα βάλουν ακόμα και με τις Αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες από την πλευρά τους προσπάθησαν να διασπάσουν το πλήθος και να επιβάλλουν την τάξη με τη χρήση δακρυγόνων.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα