Διακοπή σε τελικό Άρης - ΠΑΟΚ Κ15 λόγω έντασης με γονείς (vid)

Newsroom
Γονείς κόντεψαν να πιαστούν τα χέρια σε τελικό Άρης - ΠΑΟΚ Κ15 (vid)

bet365

Προσωρινή διακοπή διάρκειας περίπου 40 λεπτών υπήρξε σε τελικό Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ μετά από ένταση που υπήρξε με γονείς.

Ένα οφσάιντ που υποδείχθηκε κατά παίκτη του Άρη σε τελικό Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε αρκετά για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση των γονέων των παιδιών του Άρη, που έφτασε στο σημείο να προκαλέσει μέχρι και την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Αυτή συνέβη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης και διήρκεσε συνολικά 40 λεπτά. Στο στόχαστρο των αντιδράσεων αυτών βρέθηκαν τόσο οι άνθρωποι της γραμματείας του αγώνα όσο και οι διαιτητές, οι οποίοι και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια με τη συνοδεία αστυνομικών.

Με την επιστροφή τους τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και το παιχνίδι συνεχίστηκε και τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Δείτε στο 1:41:00 του βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα