Στα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα ο Παυλίδης, ο «ρόλος» του Καμπράλ

Newsroom
Ο Παυλίδης σκόραρε υπέροχο τέρμα και σφράγισε τη νίκη της Άλκμααρ (vid)

bet365

Το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Παυλίδης να φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα έγινε πρώτο θέμα στην Πορτογαλία και εάν οι «αετοί» παραχωρήσουν τον Αρτούρ Καμπράλ φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί.

Στην «πραγματικότητα» της Μπενφίκα «επανήλθε» τις τελευταίες ώρες ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς το «CNN Portugal» μετέδωσε χθες πως οι «αετοί» ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Ελληνα φορ.

Το όνομά του έπαιξε και παλαιότερα για την πορτογαλική ομάδα και σήμερα (1/6) η πλειονότητα του εκεί Τύπου τον έχει πρωτοσέλιδο.

Μάλιστα στη Record είναι πρώτο θέμα και η ουσία είναι πως άπαντες επιβεβαιώνουν πως ο διεθνής μας στράικερ αποτελεί βασική επιλογή του club για τη θέση «9».

,,

Γίνεται λόγος πως από το Ντα Λουζ σκοπεύουν να δώσουν ακόμη και 20 εκατομμύρια ευρώ plus bonus στην Αλκμααρ με σκοπό να τον αποκτήσουν, όμως τονίζουν πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα παραχωρηθεί ή όχι ο Αρτούρ Καμπράλ.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ που πήγε πέρσι στην Μπενφίκα από τη Φιορεντίνα ενδέχεται να φύγει και αν συμβεί αυτό τότε ο 25χρονος που σημείωσε φέτος 33 γκολ και έδωσε 6 ασίστ σε 46 εμφανίσεις του με την ΑΖ, θα βρεθεί προ των πυλών της ομάδας.

υφγ


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα