ΑΠΟΕΛ, Μπέλετς: Βασικός αντί του Όμπλακ στη φιλική νίκη των Σλοβένων επί της Αρμενίας

Newsroom
μπελετς σλοβενια
Ο τερματοφύλακας των γαλαζοκίτρινων υπερασπίστηκε την εστία της Σλοβενίας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το EURO 2024, απέναντι στην Αρμενία, με τον 33χρονο και τους συμπαίκτες του να επικρατούν 2-1 των αντιπάλων τους, στη Λιουμπλιάνα (4/6).

Μπορεί να μην κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, ωστόσο ο Μπέλετς και η υπόλοιπη εθνική Σλοβενίας ξεκίνησαν με το δεξί στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του EURO 2024.

Στη Λιουμπλιάνα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 της Αρμενίας με τον Όμπλακ μάλιστα να βρίσκεται στον πάγκο, παραχωρώντας τη θέση του στον 33χρονο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ. Το μοναδικό γκολ που δέχθηκε στο ματς, ήταν από τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό της Ανόρθωσης, Βαραζντάτ Χαρογιάν, που αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα της Αμμοχώστου χωρίς να έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες.

Ο ίδιος αγωνίζεται με το εθνόσημο μία ολόκληρη δεκαετία και μέσα στο διάστημα αυτό έχει φορέσει φανέλα βασικού 22 φορές. Η χρονιά που διένυσε με τη φανέλα των πρωταθλητών Κύπρου ήταν κάτι περισσότερο από πετυχημένη, καθώς πέρα από τον τίτλο, πήρε και τα «Χρυσά Γάντια» στο πρωτάθλημα Cyta.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα