«Η Μπενφίκα ελέγχει Παυλίδη, έκανε πίσω η Ρόμα»

Newsroom
Παυλίδης

bet365

Πορτογαλικό δημοσίευμα φέρνει τον Βαγγέλη Παυλίδη κοντά στην Μπενφίκα, με την Ρόμα να κάνει... πίσω στην προσπάθεια απόκτησής του.

Φέτος το καλοκαίρι, οι Ελληνες επιθετικοί φαίνεται πως έχουν... πέραση στην Πορτογαλία, καθώς δεν είναι μόνο ο Φώτης Ιωαννίδης που απασχολεί την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Βαγγέλη Παυλίδη, από την Μπενφίκα όμως...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A' Bola λοιπόν, ο στράικερ της Άλκμααρ όλο και πλησιάζει περισσότερο στους «αετούς», καθώς η Ρόμα που είχε δείξει ζωηρό ενδιαφέρον έκανε πίσω. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι «τζιαλορόσι» όταν έμαθαν τις απαιτήσεις της Αλκμααρ αποφάσισαν να αποσυρθούν από την κούρσα απόκτησής του και να κοιτάξουν αλλού για τον αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου.

Βέβαια, τα παραπάνω δεν σημαίνουν οτι η Μπενφίκα παίζει μόνη της, καθώς στο... παιχνίδι υπάρχουν ακόμα η Λάτσιο, η Μπολόνια, η Άιντραχτ, ενώ έχουν ακουστεί και η Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα, το πορτογαλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ανεπίσημη κρούση ύψους 15 εκατομμυρίων στην Άλκμααρ δεν έγινε δεκτή, με την Ολλανδική ομάδα να αξιώνει ένα ποσό που να πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα