ΕΠΟ:Τυπική διαδικασία οι εκλογές, εν αναμονή πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης

ΕΠΟ:Τυπική διαδικασία οι εκλογές, εν αναμονή πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης

Newsroom
gagatsis_eurokinisi.jpg

bet365

Μετά και την εκπνοή της σχετικής διορίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ομοσπονδίας, ο Μάκης Γκαγκάτσης παρέμεινε ο μόνος που θέλησε να διεκδικήσει το χρίσμα.

Ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και τυπικά μπορεί να λογίζεται ο Μάκης Γκαγκάτσης, αφού μετά και την παρέλευση της διορίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων δεν προέκυψε - όπως και αναμένονταν να συμβεί - κάποια άλλη πλην του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΠΑΟΚ.

Το σχετικό deadline ήταν μέχρι και σήμερα (6/6) στις 15:00 και πλέον οι εκλογές της 22ης Ιουλίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας θα είναι μία τυπική διαδικασία.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης επισημοποίησε στις 2 Ιουνίου την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα, όταν σε σχετική εκδήλωση ανέφερε τότε και μεταξύ άλλων πως «όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα