«Ιερόσυλος» έκανε «ρουλέτα» στον Ζιντάν (vid)

Newsroom
ζινταν

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συμμετείχε σε ένα παιχνίδι 5X5 που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και την... πάτησε με τη γνωστή του ρουλέτα από έναν διάσημο freestyler.

Το «παρών» σε ένα φιλικό παιχνίδι 5x5 φιλανθρωπικού σκοπού έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο «Ζιζού» ήταν ο αρχηγός της ομάδας του, στην οποία ήταν και οι τέσσερις γιοί του, διαμορφώνοντας έτσι την ομάδα Zidane Family.

Απέναντι στον Ζιντάν και τα παιδιά του, βρέθηκε ένας γνωστός freestyler, ο Μεχντί Αμρί από το Μαρόκο ο οποίος αριθμεί 2,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Ο γνωστός freestyler απέδειξε ότι έχει μπόλικο ποδοσφαιρικό θράσος καθώς δεν φοβήθηκε να κάνει τη γνωστή ρουλέτα του Ζιντάν στον ίδιο τον Γάλλο θρύλο!

Ο «Ζιζού» έχασε το κοντρόλ του σε κάποια φάση και ο Μαροκινός το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας ρουλέτα στον Γάλλο αστέρα με την πρώτη του επαφή. Μια ντρίμπλα που ξεσήκωσε το κοινό αλλά και τον ίδιο τον Μαροκινό ο οποίος κοινοποίησε το βίντεο στα social media. Μια ρουλέτα την οποία ο Μεχντί δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του καθώς κατάφερε να κάνει τη γνωστή «ντρίμπλα Ζιντάν» στον ίδιο τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα