Επίσημη η αποχώρηση από την Παντζάμπ για τους Βεργέτη και Χατζηισαΐα

Επίσημη η αποχώρηση από την Παντζάμπ για τους Βεργέτη και Χατζηισαΐα

bet365

Η Παντζάμπ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Στάικο Βεργέτη και τον Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο το πρόσφατο δημοσίευμα που ήθελε τους Στάικο Βεργέτη και Δημήτρη Χατζηισαΐα να αποχωρούν από την ινδική Παντζάμπ. Το κλαμπ από την Μοχάλι εξέδωσε ανακοινώσεις μέσω των οποίων ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας τόσο με την πλευρά του Έλληνα τεχνικού όσο και με κείνη του Έλληνα στόπερ.

Ο Στάικος Βεργέτης αποχώρησε από την Παντζάμπ μετά από δύο χρόνια στα οποία κατέκτησε με την ομάδα ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, βοηθώντας την να ανέβει στα μεγάλα... σαλόνια του ινδικού ποδοσφαίρου. Παρέα με τον Έλληνα τεχνικό έφυγαν από την ομάδα και ο βοηθός του, Δημήτρης Κάκκος, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Νίκος Τσαγκατάκης.

Από την άλλη ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έμεινε ελεύθερος μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με την ομάδα κατά τον οποίο κατέγραψε 23 συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα κι ένα τέρμα.

Υπενθυμίζουμε πως στην Παντζάμπ εδώ και τέσσερα χρόνια εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής ο επίσης Έλληνας, Νίκος Τοπολιάτης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του κλαμπ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα