Φαμπιάν Ρουίθ: Έπαιξε σαν πρωταθλητής

Branded Content Team
Φαμπιάν Ρουίθ
To Gazzetta σε συνεργασία με τα Goody's Burger House σας παρουσιάζουν καθημερινά τον Too Goody's To Be True παίκτη κάθε αγωνιστικής του Euro 2024.

Υπάρχει άραγε πιο Too Goody's To Be True παίκτης στην δεύτερη ημέρα του Euro 2024 από τον Φαμπιάν Ρουίθ της Ισπανίας;

Μπορεί ο Λουίς Ενρίκε να τον. σνομπάρει, όμως ο Ντε Λα Φουέντε δεν έχει τέτοια κολλήματα. Ο Ισπανός προπονητής του έδωσε φανέλα βασικού και ο μέσος της Παρί τον δικαίωσε με το "καλησπέρα" της διοργάνωσης.

@gazzetta.gr O Φαμπιάν Ρουίθ έπαιξε σαν πρωταθλητής! Αρχικά μοίρασε ένα γκολ στον Μοράτα, ενώ στη συνέχεια εξέθεσε ανεπανόρθωτα Μόντριτς - Μπρόζοβιτς και με τρομερό τελείωμα έβαλε τις βάσεις για τη σπουδαία νίκη της Ισπανίας κόντρα στην Κροατία. Ήταν ο Too Goody’s Τo Be True παίκτης της δεύτερης ημέρας του Euro. Eμείς συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη διοργάνωση, κάνοντας την παραγγελία μας από τα Goody’s Burger House. @goodysburgerhouse_ #gazzettagr #toogoodystobetrue #euro2024 #goodysburgerhouse ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Οταν η μπάλα δεν προχωρούσε μπροστά, όταν η Κροατία ανέβαζε ρυθμό, όταν ο Κόβατσιτς με τον Μόντριτς έβρισκαν πατήματα, ο Ρουίθ τους έκοψε την όρεξη. Με μια τρομερή κάθετη έδωσε στον Μοράτα την ευκαιρία να γίνει ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης (7 γκολ σε 11 ματς).

Ο Ρουίθ δεν έμεινε όμως εκεί, αφού τρία λεπτά αργότερα εξέθεσε ανεπανόρθωτα Μόνριτς, Μπρόζοβιτς και με τρομερό τελείωμα έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη κι έδωσε "πάσα" στους συμπατριώτες του να ονειρεύονται ένα τέταρτο EURO. Ενα φανταστικό ξεκίνημα για τον μέσο της Παρί στο EURO, όπως φανταστικό ήταν και το Golden με μπιφτέκι από Mικρές Ελληνικές φάρμες των Goody's Burger House, παρέα με το οποίο τον απολαύσαμε.

Kάνε κι εσύ τη δική σου παραγγελία από τα Goody's Burger House και απόλαυσε τα μεγαλύτερα ματς του φετινού Euro όπως τους αξίζει!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα