Στάνισλαβ Λομπότκα: «Κανονιά» με ΜVP τον Ινιέστα της Σλοβακίας

Branded Content Team
Λομπότκα
To Gazzetta σε συνεργασία με τα Goody's Burger House σας παρουσιάζουν καθημερινά τον Too Goody's To Be True παίκτη κάθε αγωνιστικής του Euro 2024.

Υπάρχει άραγε πιο Too Goody's To Be True παίκτης στην τέταρτη ημέρα του Euro 2024 από τον Στάνισλαβ Λομπότκα της Σλοβακίας;

Η Σλοβακία έριξε την πρώτη κανονιά στο EURO κι έγινε από το πουθενά φαβορί για την πρόκριση στους «16». Ο Λουκάκου έχασε τα άχαστα, αλλά κι αυτά που έβαλε δε μέτρησαν. Αν δεν είχε... αντίπαλο το VAR θα ήταν ο MVP. Αυτός που χαμογέλασε όμως ήταν ο Στάνισλαβ Λομπότκα, ο μέσος της Νάπολι, ο οποίος έκανε μεγάλο ματς.

@gazzetta.gr 🇸🇰 Είναι ο Στάνισλαβ Λομπότκα ο Ινιέστα της Σλοβακίας; 💪 O μέσος της Νάπολι έκανε τα πάντα στο γήπεδο κόντρα στο Βέλγιο και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη νίκη στον όμιλο. Μπορεί να μη σκόραρε, να μην έδωσε ασίστ, αλλά η μαεστρική δουλειά του στη μεσαία γραμμή επιβεβαίωσε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι που τον αποκαλεί «Ινιέστα». Ήταν ο Too Goody’s to Be True παίκτης της τέταρτης ημέρας του Euro. 🍔 Εμείς συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα μεγαλύτερα ματς της διοργάνωσης, κάνοντας την παραγγελία μας από τα @goodysburgerhouse_ 🎥 @video.scientist #gazzettagr #toogoodystobetrue #euro2024 #goodysburgerhouse ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Μπορεί να μη σκόραρε, μπορεί να μη μοίρασε ασίστ, όμως η μαεστρική του δουλειά στη μεσαία γραμμή ήταν αυτή που κράτησε όρθια την ομάδα. Ο Σπαλέτι τον έχει χαρακτηρίσει ως τον Ινιέστα της Νάπολι και μπορεί να είναι... κομματάκι υπερβολικός, ωστόσο ξέρει πως ο Σλοβάκος κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε, στο ταλέντο του έχει υποκλιθεί και ο Τσάβι, ο οποίος τον ήθελε στην Μπαρτσελόνα. Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, είχε επιτυχία στις πάσες που ξεπέρασε το 90%, βοήθησε ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά.

Ηταν ο πιο ορεξάτος απ' όλους τους Σλοβάκους. Σαν να έβλεπε μπροστά του ένα από τα λαχταριστά burgers των Goody's Burger House.

Kάνε κι εσύ τη δική σου παραγγελία από τα Goody's Burger House και απόλαυσε τα μεγαλύτερα ματς του φετινού Euro όπως τους αξίζει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα