Φρανσίσκο Κονσεϊσάο: Tο next big thing της Πορτογαλίας

Branded Content Team
Φρανσίσκο
To Gazzetta σε συνεργασία με τα Goody's Burger House σας παρουσιάζουν καθημερινά τον Too Goody's To Be True παίκτη κάθε αγωνιστικής του Euro 2024.

Ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο της Πορτογαλίας ήταν με διαφορά ο Too Goody's To Be True παίκτης παίκτης στην πέμπτη ημέρα του Euro 2024.

Τι σας θυμίζει το επίθετό του; Μα, φυσικά, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πρώην προπονητή των «Δράκων» κι άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος δεξιός εξτρέμ το next big thing του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου από το βράδυ της Τρίτης είναι γνωστός ως ο παίκτης που λύτρωσε την Πορτογαλία στην πρεμιέρα του EURO. O νεαρός μπήκε στο 90' και δυο λεπτά αργότερα λύγισε τους Τσέχους κι εκτόξευσε τους συμπατριώτες του.

Πρώτο γκολ στο πρώτο του μεγάλο τουρνουά, ο 21χρονος συνδυάζει τα βιρτουόζικα χαρακτηριστικά με την εργατικότητα και το πείσμα του. Χωρίς άγχος, με τρομερή ωριμότητα, μπήκε μέσα να κάνει αυτό που δεν μπορούσε ο Κριστιάνο, ο Λεάο, ο Μπρούνο. Ο μικρός τα κατάφερε και η αγκαλιά του Ρονάλντο θα του θυμίζει πάντα πως η λάμψη και τα φώτα στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας δεν ήταν για τον CR7, αλλά γι αυτόν που έριξε τα πρώτα του σουτ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Koνσεϊσάο ήταν ο παίκτης που άλλαξε τη μοίρα της Πορτογαλίας και του αξίζει σίγουρα ένα λαχταριστό Τexas BBQ Burger με Μπιφτέκι από Μικρές Ελληνικές Φάρμες των Goody's Burger House.

Kάνε κι εσύ τη δική σου παραγγελία από τα Goody's Burger House και απόλαυσε τα μεγαλύτερα ματς του φετινού Euro όπως τους αξίζει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα